Horitex neemt Thom H. van der Boon over

Thom. H. van der Boon is overgenomen door Horitex. Door de overname ontstaat er een ijzersterke nieuwe combinatie in de markt. Hierdoor profiteert u van een nog groter en uitgebreider assortiment van hoogwaardige zeilproducten.

Thom. H. van der Boon stond jaren bekend als de grootste leverancier van zeilproducten in Nederland. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service waren hun handelsmerk. Deze waarden delen wij als Horitex. Daarom zijn wij verheugd om verder te mogen bouwen op de sterke basis die Thom H. van der Boon in het verleden heeft gelegd.

Deze overname biedt ons de mogelijkheid om fors in te zetten op innovatie. Daarbij staan uw wensen voor ons centraal. Ook kunnen wij u door de overname van dienst zijn met een nog groter assortiment hoogwaardige zeilproducten.

We begrijpen dat deze aankondiging vragen kan oproepen. We willen u verzekeren dat we ons inzetten voor een vlotte overgang en open communicatie gedurende het overnameproces. Onze prioriteit blijft het behoud van de waarden en kwaliteit waar zowel Horitex als Thom. H. van der Boon voor staan.

U zult ook een vertrouwd gezicht terug zien: René Wijnties. Dit zeer gewaardeerde voormalig lid van het Thom. H. van der Boon-team staat namelijk aan het roer van het Horitex-team. Zijn passie voor de industrie en zijn diepgaande kennis van de twee bedrijven en de sector zullen een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van dit nieuwe hoofdstuk.

Onze oprechte dank gaat uit naar alle klanten, partners en vrienden die Thom. H. van der Boon door de jaren heen hebben gesteund. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Voor verdere vragen, opmerkingen of om gewoon hallo te zeggen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via info@horitex.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Horitex-team

René Wijnties
Ron Rentenaar
Kay Wijnties
Maria Bruygom